DELIS.ro este o echipa de oameni entuziasti care se indreapta catre un singur obiectiv de mai bine de 13 ani - sa ofere bucurie clientilor lor. 

Cautam in permanenta ceva nou, extindem sortimentul, imbunatatim serviciile, astfel incat clientii nostri sa poata achizitiona nu numai accesorii de inalta calitate si la moda, cu economii maxime de timp si bani, ci si sa obtina emotii placute si memorabile pentru ei.

Dorim cu sinceritate ca fiecare vizitator de pe DELIS.ro sa gaseasca exact ceea ce cautau: culoarea,  stilul potrivit, calitatea inalta - toate la cel mai bun pret. Scopul nostru principal este sa va multumim cu achizitia si sa reveniti la noi.

Clientii nostri sunt principalul lucru pentru noi, esenta muncii noastre si a dezvoltarii noastre. Primim placere sincera atunci cand oferim asistenta in alegere, oferim sfaturi profesionale, gasim o cale de iesire din situatii non-standard.

Livrarea rapida, profesionalismul si politetea consultantilor, confortul returnarii si inlocuirii produsului - in zilele noastre acestea sunt asteptari normale ale adeptilor cumparaturilor online, iar sarcina noastra este sa le satisfacem la cel mai inalt nivel. 

La fel ca in cazul oricarui magazin axat pe dezvoltare, ne straduim sa ne asiguram ca nu avem clienti nefericiti. Desigur, este imposibil sa evitam complet suprapunerile in activitate, deoarece factorul uman este prezent peste tot, dar suntem intotdeauna gata sa oferim bonusuri ca scuza si, daca este posibil, sa aducem imediat imbunatatiri in activitatea noastra. 

Suntem sincer fericiti cand primim feedback pozitiv ca raspuns la munca noastra. In acelasi timp, apreciem critica, deoarece ne ajuta sa ne imbunatatim.